Podd: Mian och Saras skrivarlya

Att skriva historiska romaner gränsar till masochism faktiskt.

Mian Lodalen

Mian och Saras skrivarlya är vår podd till er! Vårt skrivläger i ljudform, vårt utlopp i etern. Här talar vi om det mesta från skrivkramp och synopsis till romandebut och refuseringar. Ni får veta vilken plåga det är att skriva historiska romaner och varför vi ändå gör det, hur Mian kände sig när hon fick veta att hon skrivit helt fel bok (men redan bränt förskottet) och varför Sara var så arg på Mian långt innan vi kände varann. Och så svarar vi på era frågor!

Klicka här för att genast lyssna på podden i Spotify!

Jag har nog det största bokkontraktet i Sverige.

Sara Lövestam

Extra bonus: Bilden på Saras frisyr, som Mian utlovar i avsnitt 8:

Du hittar podden överallt där man kan lyssna på poddar, som till exempel på Spotify och Acast, eller direkt på Podspace. Varannan torsdag kommer ett nytt avsnitt, och efter varje avsnitt finns en bonussändning exklusivt för våra sponsorer. Vilka är det då? Jo alla ni som väljer att stötta oss på patreon.com! Det kostar ungefär som en kaffe på lokal, 50 kr inkl moms, i månaden (mer om man vill bli VIP-sponsor eller supersponsor).

Har du en fråga som du vill att vi besvarar i podden? Använd formuläret här nedan! Observera att de flesta frågor vi besvarar tas upp i de extra poddsändningar som man får tillgång till som sponsor.

Varmt välkommen in i lyan!