Anmälan och kontakt

Vår senaste grundkurs blev fullbokad på nitton minuter! Vill du få förhandsinformation och möjlighet att anmäla dig innan vi går ut med kurserna offentligt, skriv upp dig på intresselistan här nedan!

På den här sidan kan du

  • Skriva upp dig på vår intresselista
  • Ställa frågor om kommande skrivläger
  • Anmäla dig till ett skrivläger (längre ned på sidan) (OBS! Just nu finns inga nya läger att anmäla sig till.)

Vi svarar manuellt, så ibland kan det ta en stund innan du får svar.

Skriv upp dig på vår intresselista eller ställ en fråga!

Om du kryssar i att du vill ha löpande information, hamnar du på vår intresselista. Då får du nyhetsbrev ett par gånger om året, förhandsinformation om kommande kurser samt möjlighet att boka innan vi går ut med kurserna offentligt.

OBS! Om du i stället vill anmäla dig till ett skrivläger, skrolla ner och fyll i nästa formulär! (Detta är just nu OMÖJLIGT eftersom årets läger redan har hållits och vi inte gått ut med nya datum än.)


Anmäl dig till skrivlägret nu! (OMÖJLIGT JUST NU, skriv upp dig på intresselistan ovan för att få info när vi går ut med nya kurser!)

I det här formuläret kommer du att kunna anmäla dig till framtida kurser när vi går ut med nya datum. Just nu finns det inga kurser att anmäla sig till. Vill du ha större chans att komma med på framtida kurser, registrera dig gärna till vår intresselista i formuläret ovan!

Kursen har ett grundpris på 10 900 kr, plus möjlighet att välja till singelrum (1 000 kr), dusch på rummet (400 kr) och extra bekvämlighet (900 kr). Antalet rum med egen dusch är begränsat. (Alla rum har egen toalett och handfat.) Ange dina tillval i kryssrutorna!

Fortsättningskursen är endast till för tidigare deltagare på våra skrivläger. Detta beror inte på innehållet i kursen, utan på att vi månar om återträffskänslan i våra fortsättningskurser.