Anmälan och kontakt

Vår senaste grundkurs blev fullbokad på nitton minuter! Vill du få förhandsinformation och möjlighet att anmäla dig innan vi går ut med kurserna offentligt, skriv upp dig på intresselistan här nedan!

På den här sidan kan du

  • Skriva upp dig på vår intresselista
  • Ställa frågor om kommande skrivläger
  • Anmäla dig till ett skrivläger (längre ned på sidan)

Vi svarar manuellt, så ibland kan det ta en stund innan du får svar.

Skriv upp dig på vår intresselista eller ställ en fråga!

Om du kryssar i att du vill ha löpande information, hamnar du på vår intresselista. Då får du nyhetsbrev ett par gånger om året, förhandsinformation om kommande kurser samt möjlighet att boka innan vi går ut med kurserna offentligt.

OBS! Om du i stället vill anmäla dig till ett skrivläger, skrolla ner och fyll i nästa formulär!


Anmäl dig till skrivlägret nu!

Båda våra kurser 2022 är redan fullbokade, men du kan här anmäla dig till en reservlista, så kontaktar vi dig om vi får avhopp. Vill du ha större chans att komma med på framtida kurser, registrera dig gärna till vår intresselista i formuläret ovan!

Kursen har ett grundpris på 10 900 kr, plus möjlighet att välja till singelrum (1 000 kr), dusch på rummet (400 kr) och hotellstandard (900 kr). Antalet rum med egen dusch är begränsat. (Alla rum har egen toalett och handfat.) Ange dina tillval i kryssrutorna!

Fortsättningskursen 12-16 maj 2022 är endast till för tidigare deltagare på våra skrivläger. Detta beror inte på innehållet i kursen, utan på att vi månar om återträffskänslan i våra fortsättningskurser.