Kommande skrivläger

Svartsö ”grundkurs” – datum ej satt

Innehåll: En skrivkurs som passar både nybörjaren och den mer erfarna skribenten. Innehållet har fokus på gestaltning, karaktärsbygge, miljöbeskrivning och dramaturgi.

Plats: Norra Svartsö i Stockholms skärgård. Vi bor på Svartsö Vandrarhem & Skärgårdshotell i dubbelrum eller enkelrum, och njuter varje dag av vegetarisk mat tillagad på plats.

Tid: datum ej satt

Pris: Grundpriset är 11 900 kronor för fem dagar. I priset ingår alla föreläsningar och workshops, fyra frukostar, fem luncher, tre middagar och boende på Svartsö Vandrarhem & Skärgårdshotell. En middag på restaurang tillkommer, och båtresan till och från ön tillkommer. För pristillägg kan du få eget rum (1 000 kr), garanteras dusch på rummet (400 kr) och/eller välja till extra bekvämlighet på rummet (bäddning, hygienprodukter och avresestädning, 900 kr).

Extra aktiviteter: Utöver kursinnehållet kommer vi att se till att det händer saker även på kvällarna! På tidigare kurser har vi bland annat gjort båtutflykter, upptäckt ön, hyrt bastu, jympat, haft musikkväll och öppen scen, dansat, yogat och badat. Tillgängligt och frivilligt!

Lägret går ännu inte att anmäla sig till. Vi kommer att gå ut med kursanmälan till alla som står på vår intresselista innan vi lägger ut den offentligt, så om du är intresserad, anmäl dig gärna till intresselistan på den här sidan!

Svartsö ”fortsättningskurs” – datum ej satt

Innehåll: En skrivkurs för dig som redan har varit på något av våra läger. Inför kursen har du möjlighet att skicka text till de övriga deltagarna och läsa in dig på de andras texter – om du vill. Innehållet har fokus på dialogskrivande, att skriva självbiografiskt, att skriva historiskt och språkliga grepp i skönlitteratur.

Plats: Norra Svartsö i Stockholms skärgård. Vi bor på Svartsö Vandrarhem & Skärgårdshotell i dubbelrum eller enkelrum, och njuter varje dag av vegetarisk mat tillagad på plats.

Tid: datum ej satt

Pris: Grundpriset är 11 900 kronor för fem dagar. I priset ingår alla föreläsningar och workshops, fyra frukostar, fem luncher, tre middagar och boende på Svartsö Vandrarhem & Skärgårdshotell. En middag på restaurang tillkommer, och båtresan till och från ön tillkommer . För pristillägg kan du få eget rum (1 000 kr), garanteras dusch på rummet (400 kr) och/eller välja till extra bekvämlighet på rummet (bäddning, hygienprodukter och avresestädning, 900 kr).

Extra aktiviteter: Ni har varit på våra kurser tidigare, ni vet redan. Vi kommer att ha väldigt roligt, skicka gärna önskemål med anmälan!

Lägret går ännu inte att anmäla sig till.

Klicka här för att gå direkt till kursanmälan!

kontakt: mianochsara@gmail.com