Kommande skrivläger

PÅ GRUND AV CORONA HAR VI TVINGATS ÄNDRA KURSERNAS DATUM.

Svartsö 21-25 maj 13-17 augusti 2020 ”grundkurs”

Innehåll: En skrivkurs som passar både nybörjaren och den mer erfarna skribenten. Innehållet har fokus på gestaltning, karaktärsbygge, miljöbeskrivning och dramaturgi.

Plats: Norra Svartsö i Stockholms skärgård. Vi bor på Svartsö Vandrarhem & Skärgårdshotell i dubbelrum eller enkelrum, och njuter varje dag av vegetarisk mat tillagad på plats.

Tid: 13-17 augusti 2020

Pris: Grundpriset är 8 500 kronor för fem dagar. I priset ingår alla föreläsningar och workshops, fyra frukostar, fem luncher, tre middagar och boende på Svartsö Vandrarhem & Skärgårdshotell. En middag på restaurang tillkommer, och båtresan till och från ön tillkommer. För pristillägg kan du få eget rum (500 kr) och/eller garanteras dusch på rummet (200 kr).

Extra aktiviteter: Utöver kursinnehållet kommer vi att se till att det händer saker även på kvällarna! På tidigare kurser har vi bland annat gjort båtutflykter, upptäckt ön, hyrt bastu, haft musikkväll och öppen scen, dansat, yogat och badat. Tillgängligt och frivilligt!

OBS! Denna kurs (grundkursen med nya datum 13-17 augusti) är redan fullbokad. Om du anmäler dig till den sätts du på en reservlista och kan få en plats på kursen om vi får avhopp. Vill du ha möjlighet att anmäla dig till nästa grundkurs innan vi går ut med den offentligt? Skriv upp dig på vår intresselista.

Svartsö 13-17 augusti 2020 27-31 maj 2021 ”fortsättningskurs”

Innehåll: En skrivkurs för dig som redan har varit på något av våra läger. Inför kursen har du möjlighet att skicka text till de övriga deltagarna och läsa in dig på de andras texter – om du vill. Innehållet har fokus på dialogskrivande, facklitteratur och krönika, att skriva självbiografiskt och språkliga grepp i skönlitteratur.

Plats: Norra Svartsö i Stockholms skärgård. Vi bor på Svartsö Vandrarhem & Skärgårdshotell i dubbelrum eller enkelrum, och njuter varje dag av vegetarisk mat tillagad på plats.

Tid: 27-31 maj 2021

Pris: Grundpriset är 8 500 kronor för fem dagar. I priset ingår alla föreläsningar och workshops, fyra frukostar, fem luncher, tre middagar och boende på Svartsö Vandrarhem & Skärgårdshotell. En middag på restaurang tillkommer, och båtresan till och från ön tillkommer . För pristillägg kan du få eget rum (500 kr) och/eller garanteras dusch på rummet (200 kr).

Extra aktiviteter: Ni har varit på våra kurser tidigare, ni vet redan. Vi kommer att ha väldigt roligt, skicka gärna önskemål med anmälan!

Klicka här för att gå direkt till anmälan!

kontakt: mianochsara@gmail.com