Föranmälan till ”grundkurs” 27-31 maj 2021

Här kan du som står på vår intresselista föranmäla dig till vårens grundkurs, den 27-31 maj 2021. Vi ber er att inte dela denna anmälningssida offentligt, då den bara är till för er som tidigare visat intresse! Den 4 september kommer vi att gå ut med kursinformationen offentligt.

Om vi får fler anmälningar än vi har platser, gör vi en kölista i den ordning anmälningarna kommer in. Alla som kommer med på kursen kommer att få betalningsinformation, och garanterar sin plats genom att betala in bokningsavgiften.

Detta skrivläger kommer att ha ett grundpris på 10 900 kr, med tillval för den som vill ha eget rum och/eller dusch på rummet – samt möjligheten att hyra ”sviten”: ett större rum med soffa, liten uteplats med havsutsikt och rymligt badrum.

I grundpriset ingår boende på Svartsö Skärgårdshotell och Vandrarhem, alla föreläsningar och seminarier samt frukost, lunch, middag och fika alla dagar, förutom den middag vi intar på restaurang.

Mer information om kursens innehåll hittar du här på hemsidan, bland annat under kommande skrivläger och FAQ. Har du frågor utöver det, är du välkommen att mejla oss på mianochsara@gmail.com.

Glöm inte att kryssa för vilka tillval du vill ha, innan du skickar in anmälan! Antalet rum med dusch är begränsat, ”sviten” finns bara en, och vi tilldelar tillvalen i den ordning anmälningarna kommer in.

Uppdatering: Vi har nu gått igenom de första anmälningarna som kom in, och behöver meddela att kursen redan är preliminärt fullbokad! Du som nu anmäler dig kommer att placeras på en väntelista, och vi kontaktar dig om vi får avhopp.