Föranmälan till ”grundkurs” 31 augusti-4 september 2023

Här kan du som står på vår intresselista föranmäla dig till höstens grundkurs, den 31 augusti till 4 september 2023. Vi ber er att inte dela denna anmälningssida offentligt, då den bara är till för er som tidigare visat intresse! Vi kommer snart att gå ut med kursinformationen offentligt.

Alla som kommer med på kursen kommer att få ett dokument med villkor och betalningsinformation, och garanterar sin plats genom att betala in anmälningsavgiften (som ej är återbetalningsbar).

Uppdatering: Vi har redan fått in fler anmälningar än vi har platser, och gör nu en kölista i den ordning anmälningarna kommer in. Till er som anmälde er på torsdagen men ännu inte fått svar, kommer ett mejl under fredagen.

Detta skrivläger kommer att ha ett grundpris på 11 900 kr, med tillval för den som vill ha eget rum och/eller dusch på rummet – samt möjligheten att hyra ”sviten”: ett större rum med soffa, liten uteplats med havsutsikt och rymligt badrum. Man kan också välja till ”extra bekvämlighet” vilket är det vi tidigare kallat hotellstandard, dvs färdigbäddad säng, hygienprodukter på rummet och avresestädning.

I grundpriset ingår boende på Svartsö Skärgårdshotell och Vandrarhem, alla föreläsningar och seminarier samt frukost, lunch, middag och fika alla dagar, förutom den middag vi intar på restaurang.

Mer information om kursen hittar du här på hemsidan, bland annat under kommande skrivläger och FAQ. Har du frågor utöver det, är du välkommen att mejla oss på mianochsara@gmail.com.

Glöm inte att kryssa för vilka tillval du vill ha, innan du skickar in anmälan! Antalet rum med dusch är begränsat, och vi tilldelar dem i den ordning anmälningarna kommer in.