Föranmälan till ”grundkurs” 9-13 juni 2022

Här kan du som står på vår intresselista föranmäla dig till vårens grundkurs, den 9-13 juni 2022. Vi ber er att inte dela denna anmälningssida offentligt, då den bara är till för er som tidigare visat intresse! Vi kommer snart att gå ut med kursinformationen offentligt.

Om vi får fler anmälningar än vi har platser, gör vi en kölista i den ordning anmälningarna kommer in. Alla som kommer med på kursen kommer att få ett dokument med villkor och betalningsinformation, och garanterar sin plats genom att betala in bokningsavgiften (som ej är återbetalningsbar).

Detta skrivläger kommer att ha ett grundpris på 10 900 kr, med tillval för den som vill ha eget rum, dusch på rummet och/eller hotellstandard. I tillvalet ”hotellstandard” ingår bäddning, hygienprodukter på rummet och avresestädning. (Vill du ha både dusch på rummet och hotellstandard väljer du alltså båda dessa.)

I grundpriset ingår boende på Svartsö Skärgårdshotell och Vandrarhem, alla föreläsningar och seminarier samt frukost, lunch, middag och fika alla dagar, förutom den middag vi intar på restaurang.

Mer information om kursens innehåll hittar du här på hemsidan, bland annat under kommande skrivläger och FAQ. Har du frågor utöver det, är du välkommen att mejla oss på mianochsara@gmail.com.

Glöm inte att kryssa för vilka tillval du vill ha, innan du skickar in anmälan! Antalet rum med dusch är begränsat, och vi tilldelar dem i den ordning anmälningarna kommer in.