Anmälan till fortsättningskurs 25-29 maj 2023

Det blir en ny fortsättningskurs, och 25-29 maj 2023 är datumen! Här nedan kan du anmäla dig.

Om vi får fler anmälningar än vi har platser, kommer vi att skapa en kölista i den ordning anmälningarna kommer in, men också prioritera deltagare som inte tidigare gått någon av våra fortsättningskurser. Detta för att trycket på kurserna visat sig vara stort, och vi vill att så många som möjligt ska ha chansen att gå fortsättningskursen. Alla som kommer med på kursen kommer att få betalningsinformation, och garanterar sin plats genom att betala in bokningsavgiften.

Detta skrivläger kommer att ha ett grundpris på 11 400 kr, med tillval för den som vill ha eget rum och/eller dusch på rummet – samt möjligheten att hyra ”sviten”: ett större rum med soffa, liten uteplats med havsutsikt och rymligt badrum. Man kan också välja till ”extra bekvämlighet” vilket är det vi tidigare kallat hotellstandard, dvs färdigbäddad säng, hygienprodukter på rummet och avresestädning.

I grundpriset ingår, precis som på grundkursen, boende på Svartsö Skärgårdshotell och Vandrarhem, alla föreläsningar och seminarier samt frukost, lunch, middag och fika alla dagar, förutom den middag vi intar på restaurang.

Mer information om kursens innehåll hittar du här på hemsidan, bland annat under kommande skrivläger och FAQ. Har du frågor utöver det, är du välkommen att mejla oss på mianochsara@gmail.com.

Glöm inte att kryssa för vilka tillval du vill ha, innan du skickar in anmälan! Antalet rum med dusch är begränsat, och vi tilldelar tillvalen i den ordning anmälningarna kommer in.